Επιστροφές

Πολιτική επιστροφών

 

Επιστροφή Προϊόντων

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών για τα προϊόντα που επιλέγουν από την Underalls, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα εκτός από εσώρουχα, για την ανταλλαγή τους με άλλα προϊόντα ή την έκδοση πιστωτικού.

Η επιστροφή προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να εκδοθεί πιστωτικό, η έκδοση πραγματοποιείται εντός 5 ημερών από την ημέρα παράδοσής του στην εταιρία με τη προϋπόθεση ότι τηρούνται οι παρακάτω Όροι Επιστροφής.

Τα έξοδα αποστολής για την πρώτη επιστροφή ενός προϊόντος λόγω αλλαγής μεγέθους ή κωδικού, προκειμένου να πραγματοποιηθεί ανταλλαγή με άλλα, επιβαρύνουν την Underalls. Σημειώστε ότι η επιστροφή ενός προϊόντος λόγω μεγέθους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μία φορά με έξοδα της Underalls Για κάθε επιπλέον επιστροφή τα έξοδα επιστροφής και αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση επιστροφής με σκοπό την επιστροφή χρημάτων τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

 • Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δεχτούμε επιστροφές προϊόντων που δε συμφωνούν με τους Όρους Επιστροφής που αναγράφονται παρακάτω.
 • Σε περίπτωση μη τήρησης των αναγραφόμενων όρων, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής.

Διαδικασία Επιστροφής:

 1. Επικοινωνείτε με email στο polimorfokomotini@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 2531036881 προκειμένου να εγκριθεί η επιστροφή σας.

 

Όροι Επιστροφής

Οι παρακάτω όροι πρέπει να πληρούνται υποχρεωτικά στο σύνολό τους προκειμένου να γίνει αποδεκτή η επιστροφή της παραγγελίας:

 • Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής δεν υπερβαίνει τις 14 εργάσιμες από την ημερομηνία παράδοσης βάσει των εγγράφων παραλαβής.
 • Όλα τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να παραλαμβάνονται από εμάς στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε, χωρίς σημάδια φθοράς, λερώματα.
 • Όλα τα προϊόντα πρέπει να φέρουν όλες τις ετικέτες και τα συνοδευτικά καρτελάκια του κατασκευαστή που είχαν κατά την αγορά τους καθώς και τη συσκευασία που τα συνόδευε.
 • Όταν παραλάβετε τα προϊόντα, αναγνωρίζουμε ότι θα δοκιμαστούν για να επιβεβαιώσετε ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες σας. Επειδή κάποια από τα προϊόντα έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα, σας παρακαλούμε να φοράτε πάντα εσώρουχα κατά τη δοκιμή τους.
 • Εφόσον το προϊόν και η διαδικασία επιστροφής πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να αποστείλετε τα προϊόντα στη εταιρία και να τα ανταλλάξετε με άλλα, ή να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων.
 • Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων, η Underalls διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχτεί την επιστροφή.
 • Ο πελάτης έχει πάντα την απόλυτη ευθύνη της αποστολής του προϊόντος στη διεύθυνση που αναγράφεται στο Δελτίο Επιστροφής, καθώς η Underalls ως παραλήπτης, αδυνατεί να αναζητήσει το δέμα σε οποιαδήποτε μεταφορική.
 • Διατηρείτε την ευθύνη να φτάσουν τα επιστρεφόμενα εμπορεύματα στην Underalls, γι’ αυτό και σας προτείνουμε να επιλέξετε υπηρεσία ταχυμεταφορών.
 • Η Underalls δεν ευθύνεται για εμπορεύματα που χάνονται κατά την επιστροφή.
 • Δεν γίνονται επιστροφές σε εσώρουχα για λόγους υγιεινής.